Skip to main content

Bedrijfsfeest bij Kookaburra Beach!

Een bedrijfsfeest of teamuitje bij Kookaburra Beach belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Met de mogelijkheid om de hele locatie af te huren of slechts een gedeelte ervan, kun je het evenement volledig aanpassen aan de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een vergadering, informele borrel, een teambuildingactiviteit of een uitgebreid feest wilt organiseren, Kookaburra Beach kan de perfecte setting bieden.

Exclusiviteit

Organiseer je bedrijfsfeest of vergadering bij Kookaburra Beach en geniet van exclusiviteit en ruimte. Of je nu een informele bijeenkomst of een uitgebreid evenement plant, wij bieden de perfecte setting. Met de mogelijkheid om de hele locatie af te huren, kun je rekenen op een privé en afgezonderde omgeving, weg van de drukte van de stad. Onze ruime strandtent biedt alle benodigde faciliteiten en ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke ervaring voor jou en je collega’s.

Brochure

Teambuilding

We bieden een scala aan leuke en uitdagende strandactiviteiten die perfect zijn voor het versterken van de teamgeest en het creëren van een positieve groepsdynamiek. Of je nu kiest voor strandvolleybal, beach soccer, Robinson-spellen, workshop cocktails maken of andere leuke teambuildingsspellen op het zand of in het water, onze locatie biedt de ideale setting voor een geslaagd evenement. Onze professionele instructeurs staan klaar om jullie te begeleiden en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je team.

Brochure

Het Kwartelhuisje bij de buren

Het Kwartelhuisje, gelegen naast Kookaburra Beach, bij Strandpaviljoen De Kwartel is een perfecte keuze voor groepen die op zoek zijn naar een apart vergaderhuisje. Met alle benodigde faciliteiten en een prachtige locatie op het strand, biedt het Kwartelhuisje een ideale setting voor vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Kwartelhuisje

Van heerlijk eten en drinken tot leuke strandactiviteiten, wij zorgen voor een geweldige ervaring voor jou en je collega’s.
Mail naar: Events@Kookaburrabeach.nl

Volg ons op Instagram 

See you at Kooka

Kom je graag een keer langs? Parkeer dan de auto bij de Fuutlaan, maak een mooie wandeling door de duinen en bij afslag 9 via onze buurvrouw De Kwartel kom je bij ons terecht. Slecht ter been? Tegen een kleine vergoeding halen we jou en je gezelschap even op en brengen je natuurlijk ook weer terug.

Download onze brochure!
Downloaden
close-link

Reserveren

Reserveren
Sluiten
070 - 2230014