Skip to main content

Neem contact met ons op

Kom je graag een keer langs? Parkeer dan de auto bij de Fuutlaan, maak een mooie wandeling door de duinen en bij afslag 9 via onze buurvrouw De Kwartel kom je bij ons terecht. Slecht ter been? Tegen een kleine vergoeding halen we jou en je gezelschap even op..en brengen je natuurlijk ook weer terug.

 

Contact

Voor contact en bereikbaarheid van Kookaburra Beach kun je de volgende informatie gebruiken:

Navigatie adres: Kookaburra Beach
Opgang Fuutlaan/Laan van Poot (Strandafslag 9) Den Haag

Officieel adres:
Kookaburra Beach
Strand Zuid 6
2583 ZZ Den Haag

Bankrekening:
NL18INGB0002321876

Email:
Info@kookaburrabeach.nl
events@kookaburrabeach.nl

 

Bereikbaarheid

Gratis parkeren: Parkeer gratis op de Fuutlaan/Laan van Poot.

Wandeling door de duinen: Vanaf de parkeerplaats is het slechts 7 minuten lopen door de prachtige duinen naar Kookaburra Beach.

Strandafslag 9: Ons paviljoen bevindt zich bij strandafslag 9.
De combinatie van gratis parkeren, een korte wandeling door de schilderachtige duinen en de nabijheid van strandafslag 9 maken het gemakkelijk en aangenaam om Kookaburra beach te bereiken. Voor verdere vragen, reserveringen of specifieke route-instructies kun je contact opnemen met het paviljoen via telefoon of e-mail. We kijken ernaar uit je te verwelkomen aan de prachtige kust!

Volg ons op Instagram 

See you at Kooka

Kom je graag een keer langs? Parkeer dan de auto bij de Fuutlaan, maak een mooie wandeling door de duinen en bij afslag 9 via onze buurvrouw De Kwartel kom je bij ons terecht. Slecht ter been? Tegen een kleine vergoeding halen we jou en je gezelschap even op en brengen je natuurlijk ook weer terug.

Download onze brochure!
Downloaden
close-link

Reserveren

Reserveren
Sluiten
070 - 2230014