Skip to main content

Dagje strand

Geniet van het ultieme strandcomfort op onze nieuwe luxe strandbedden! Of je nu wilt ontspannen in de zon, genieten van de zeebries of gewoon de natuurelementen wilt bewonderen, onze strandbedden bieden de perfecte setting voor een ontspannen dag op het strand.
Reserveer je luxe strandbedden van tevoren om er zeker van te zijn dat je jouw favoriete plekje hebt voor een dag vol plezier en ontspanning. Of je nu alleen komt, met je partner, vrienden of familie, onze strandbedden bieden comfort en luxe voor iedereen.

Menukaart

Kookaburra Beach omarmt een culinaire visie die geworteld is in biologische principes, duurzaamheid en het gebruik van seizoensgebonden producten. Ons streven is om een diverse en veelzijdige en wisselende eetervaring te bieden, waarbij we de keuze bieden tussen vis, vlees, vegetarische en veganistische gerechten.

Menukaart

Reserveren van luxe strandbedden

Een dagje luieren op het strand in alle comfort, omringd door vrienden en weg van de drukte, is de perfecte manier om te ontspannen. Bel van tevoren en reserveer een van onze luxe strandbedden (binnenkort te boeken via de site).

Brochure

Actief dagje strand – Verhuur materialen

Kan je ook niet zo lang stil zitten? Maak je dag compleet met tussendoor een potje beachvolleybal, suppen of een leuk beachspel! Klik op beachmateriaal verhuur en reserveer het van tevoren.

Materiaalverhuur

Van heerlijk eten en drinken tot leuke strandactiviteiten, wij zorgen voor een geweldige ervaring voor jou en je collega’s.
Mail naar: reserveren@Kookaburrabeach.nl

Volg ons op Instagram 

See you at Kooka

Kom je graag een keer langs? Parkeer dan de auto bij de Fuutlaan, maak een mooie wandeling door de duinen en bij afslag 9 via onze buurvrouw De Kwartel kom je bij ons terecht. Slecht ter been? Tegen een kleine vergoeding halen we jou en je gezelschap even op en brengen je natuurlijk ook weer terug.

Download onze brochure!
Downloaden
close-link

Reserveren

Reserveren
Sluiten
070 - 2230014