Skip to main content

Kids / Camps

Bij ons is veel te doen voor kinderen en voor het hele gezin. Organiseer een kinderfeestje op het strand, boek een workshop ouder-kind surfen, doe mee aan een cursus zeezwemmen of schrijf de kids in voor een onvergetelijk Summercamp – er is voor elk wat wils. Een leuke ervaring voor het hele gezin!

Kidsparty

Pizzaparty’s, kinderfeestjes, surflessen, longborden, strandspelletjes er is genoeg te doen voor kids.
Reserveer het vooraf via:
T: 0642079884
M: Events@kookaburrabeach.nl

Brochure

Summercamps

Ben je op zoek naar een leuk en kleinschalig zomerkamp op het strand?


Voor de zomervakantie van 2024 kan je weer bij ons terecht voor een onvergetelijke week op het strand. Jouw kids leven zich helemaal uit door de hele dag actief bezig te zijn in de buitenlucht. Ze ontmoeten nieuwe vrienden én leren surfen. En jij kan lekker relaxen op ons terras of op een van onze strandbedden!
De kids vermaken zich met echte outdoor-activiteiten zoals: surfen, skaten, speurtochten, powerkiten, free running, skimboarden, bodyboarden en nog veel meer coole strandspellen. Ook met slecht weer hebben wij heel veel leuke creatieve activiteiten!

Brochure

Zomerkamp data


Zomerkamp week 1: 15 t/m 19 juli 2024
Zomerkamp week 2: 22 t/m 26 juli 2024
Zomerkamp week 3: 12 t/m 16 augustus 2024
Zomerkamp week 4: 19 t/m 23 augustus 2024

Inschrijven

Cursus zee zwemmen

De zee brengt veel avontuur, maar is niet zonder gevaar. Tijdens deze 4-weekse cursus zeezwemmen leren jouw kids alles over de zee, de risico’s, en hoe je op een veilige manier toch in de zee kan zwemmen en spelen.
Het doel van de cursus zeezwemmen is om kinderen meer bewust te maken van de risico’s in en rondom de zee. We leren ze op welke manier ze daar verantwoord mee om kunnen gaan. Zoals bijvoorbeeld het herkennen van stromingen en muien, zwemmen en surf(achtig) spelen in de zee, het omgaan met golven, wind, zon en nog veel meer aspecten van het strand.
De prijs voor een 4-weekse cursus is €185,- per deelnemer. Elke cursus bestaat uit vier workshops van 2,5 uur die op woensdag plaatsvinden bij Kookaburra Beach op het
Per workshop zal ongeveer een uur worden besteed aan theorie en 1,5 uur aan praktijk.
Wordt ook zeeheld en schrijf je (samen met je klasgenootjes) in

Inschrijven

Volg ons op Instagram 

See you at Kooka

Kom je graag een keer langs? Parkeer dan de auto bij de Fuutlaan, maak een mooie wandeling door de duinen en bij afslag 9 via onze buurvrouw De Kwartel kom je bij ons terecht. Slecht ter been? Tegen een kleine vergoeding halen we jou en je gezelschap even op en brengen je natuurlijk ook weer terug.

Download onze brochure!
Downloaden
close-link

Reserveren

Reserveren
Sluiten
070 - 2230014