Skip to main content

Surfschool

Bij Kookaburra Beach hebben we iets speciaals voor de avontuurlijke zielen: onze eigen surfschool, in samenwerking met The Sand Company. Of je nu een beginner bent die nog nooit op een surfplank heeft gestaan of een ervaren surfer die zijn vaardigheden wil verbeteren, onze professionele instructeurs staan klaar om je te begeleiden op jouw surfavontuur.Klaar om de golven te trotseren en herinneringen te maken die een leven lang meegaan? Bel +31640878237 of mail naar Info@thesandcompany.nl voor meer info.

Kids / Camps

Bij ons is veel te doen voor kinderen en voor het hele gezin. Organiseer een kinderfeestje op het strand, boek een workshop ouder-kind surfen, doe mee aan een cursus zeezwemmen of schrijf de kids in voor een onvergetelijk Summercamp – er is voor elk wat wils. Een leuke ervaring voor het hele gezin!

Lees meer

Beach Materiaal verhuur

Naast surflessen bieden we ook de mogelijkheid om een sup of ander beach materiaal te huren, zodat je op je eigen tempo kunt genieten van de zee. Of organiseer een spannend potje beachvolleybal met je vrienden of familie door een volleybalnet te regelen bij onze surfschool.

Lees meer

Volg ons op Instagram 

See you at Kooka

Kom je graag een keer langs? Parkeer dan de auto bij de Fuutlaan, maak een mooie wandeling door de duinen en bij afslag 9 via onze buurvrouw De Kwartel kom je bij ons terecht. Slecht ter been? Tegen een kleine vergoeding halen we jou en je gezelschap even op en brengen je natuurlijk ook weer terug.

Download onze brochure!
Downloaden
close-link

Reserveren

Reserveren
Sluiten
070 - 2230014