Skip to main content

Trouwen bij Kookaburra Beach!

Trouwen bij Kookaburra Beach is een onvergetelijke ervaring op het Zuiderstrand. De magie van de locatie wordt versterkt door de afgelegen ligging, zonder buren, enkel zand, schelpen, zee en duinen om je heen. Je bent samen met jouw meest dierbare gasten volledig ‘home alone’ op je eigen stukje strand. De romantische en ontspannen sfeer maken Kookaburra Beach tot een trouwlocatie waar jouw mooiste herinneringen worden vastgelegd.

Volledig afhuren

Kookaburra Beach kan volledig worden afgehuurd voor jullie bruiloft! De hele dag heb je de locatie voor jezelf. Trouwen, eten, drinken, borrelen en feesten; allemaal op dezelfde locatie. Hoe fijn is dat. En ook praktisch is het handig; je kan omkleden of je even terug trekken op de locatie, jullie gasten hoeven zich niet te verplaatsen en wij kunnen alles regelen om er een geweldige dag van te maken.

Brochure

Dream Plan Do

Jullie mogen de locatie decoreren volledig naar eigen wens en je kan zowel buiten op het strand trouwen als binnen in een van de twee mooie ruimtes. Overal is prachtig zeezicht. Wat ons nog meer uniek maakt? Onze buren zitten een paar 100 meter verder op. Je hebt dus geen last van lawaai van andere zaken of nieuwsgierige ongewenste gasten. Je hebt écht, samen met jullie gasten, je eigen moment!

Brochure

Officiele Trouwlocatie

Kookaburra Beach is al vele jaren een officiële trouwlocatie in Den Haag, en we zijn er trots op om deel uit te maken van de mooiste momenten van jullie leven. Van het regelen van officiële documenten tot het verzorgen van bloemen, fotografie, muziek, vervoer en decoratie, wij staan klaar om jullie te helpen bij het plannen en organiseren van jullie droombruiloft. Ons ervaren team zal jullie en jullie ceremoniemeester ondersteunen bij het opstellen van het perfecte programma voor jullie speciale dag, zodat jullie kunnen genieten van een zorgeloze bruiloft en een prachtige start van een nieuw leven samen!

Wat we nog meer doen

Gehele locatie afhuren

Het afhuren van Kookaburra Beach garandeert exclusiviteit, waardoor je in alle rust kunt genieten van een privé bijeenkomst met vrienden, familie of collega’s. De schitterende locatie, omringd door de natuurlijke schoonheid van duinen en zee, creëert een onvergetelijke sfeer die perfect is voor het vieren van speciale gelegenheden.
Bij Kookaburra Beach kun je ook een gedeelte van de locatie afhuren. Of je nu uitzicht wilt op zee, de duinen of gewoon een rustige hoek, er is voor elk wat wils.

Volg ons op Instagram 

See you at Kooka

Kom je graag een keer langs? Parkeer dan de auto bij de Fuutlaan, maak een mooie wandeling door de duinen en bij afslag 9 via onze buurvrouw De Kwartel kom je bij ons terecht. Slecht ter been? Tegen een kleine vergoeding halen we jou en je gezelschap even op en brengen je natuurlijk ook weer terug.

Download onze brochure!
Downloaden
close-link

Reserveren

Reserveren
Sluiten
070 - 2230014